Rekrytointi Rekrytointi

Työpaikat ja Loisto työpaikkana

Loiston tärkein tehtävä on tarjota palveluita ihmisiltä ihmisille. Asiakkaan- ja työntekijän hyvinvointi sekä vastuullisuus ovat Loiston tärkeimmät arvot. Edellytämme työntekijältä vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta ja rehellisyyttä, joilla edistämme näitä arvoja. Siivousalan koulutus katsotaan eduksi. Työntekijöiltä edellytetään myös nuhteetonta taustaa. Loistolla asenne on tärkein asia, jota sinulla voi olla, kaiken muun tarvittavan koulutamme ja perehdytämme. Työ suoritetaan yrityksen siivousvälineillä.

Työntekijällä on käytössä yrityksen auto, jolla liikutaan kohteiden välillä. Ajokortti ei ole pakollinen, koska liikkuminen voidaan suorittaa työpareittain. Työpäivän aikana hoidetaan yleensä 1-5 kohdetta, jotka pyritään sovittamaan sijainniltaan mahdollisimman lähekkäin. Työ suoritetaan pääsääntöisesti arkisin 7-17 välisenä aikana. Kohteiden välinen siirtyminen on palkallista työaikaa. Tarjoamme työntekijöillemme työehtosopimuksen mukaisen kilpailukykyisen tuntipalkan. Lisäksi tarjoamme työntekijöille virkistäviä ja työkykyä kehittäviä aktiviteetteja.

Olemme nuorekas alueellinen toimija, ja sen myötä erittäin joustava. Olemme aina avoimia uusille ideoille, ja tämän myötä työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa tehokkaasti toimintatapoihin. Haluammekin toimia luotettavana ja vastuuntuntoisena työnantajana. Yrityksen johdossa kiinnitetään erityisesti huomiota toiminnan kehittämiseen asiakkaan ja työntekijän näkökulmasta.

Avoimet työpaikat

Nopeasti laajeneva toimintamme etsii tiimiin:

Siistijä kotisiivouksiin

Työtehtäviisi kuuluu siivota asiakkaiden kotona asiakassopimusten mukaisesti. Yleinen ylläpitosiivous sisältää imurointia, pintojen kosteapyyhintää, lakanoiden vaihtoa, astianpesukoneen täyttämistä ja tyhjentämistä ja muuta vastaavaa siivoukseen liittyvää. Työn tarkan sisällön voit katsoa TÄÄLTÄ.

Pääasiassa teemme työtä arkisin maanantaista perjantaihin klo 7-17 välillä. Työtä tehdään pareittain turvallisuuden, työhyvinvoinnin, tehokkuuden ja asiakastyytyväisyyden takia.

Alan koulutus ja B-ajokortti katsotaan eduksi valintaa tehdessä.

 

Odotamme hakijoilta:
– Reipasta ja positiivista asennetta
– Halua sitoutua työhön sekä hyvää työmoraalia

Tarjoamme:
– Paikan mukavassa työyhteisössä
– Vähintään Kiinteistöpalvelualan TES:n mukaisen palkan
– Pitkäaikainen työllistymismahdollisuus
– Digitaaliset työkalut työn helpottamiseksi

 

Siistijä yritys- ja laitossiivouksiin

Lue lisää Yrityspuoleltamme https://loistoyrityssiivous.fi/rekrytointi/

 

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV sähköpostilla osoitteeseen:
rekry@loistokotipalvelu.fi

Jos sinuun ei olla yhteydessä kolmen päivän kuluessa, voit yrittää lähettää hakemuksen uudelleen tai soita: 044 241 6132