Rekrytointi Rekrytointi

Työpaikat ja Loisto työpaikkana

Loisto tarjoaa laadukkaita kotipalveluja ikääntyville ja liikuntarajoitteisille. Asiakkaamme löytävät palveluistamme avun aina kodin siistinä pitämisestä kotisairaanhoidon tukipalveluihin saakka. Emme tarjoa lääketieteellisiä palveluita, mutta jos henkilö esimerkiksi saa kotisairaanhoidon palvelut kunnalta, voimme tarjota tueksi siivous-, pesu- ja asiointipalvelut.

Loiston tärkein tehtävä on tarjota palveluita ihmisiltä ihmisille. Asiakkaan- ja työntekijän hyvinvointi sekä vastuullisuus ovat Loiston tärkeimmät arvot. Edellytämme työntekijältä vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta ja rehellisyyttä, joilla edistämme näitä arvoja. Siivous- ja hoiva-alan koulutus katsotaan eduksi. Työntekijöiltä edellytetään myös nuhteetonta taustaa. Loistolla asenne on tärkein asia, jota sinulla voi olla, kaiken muun tarvittavan koulutamme ja perehdytämme. Työ suoritetaan yrityksen siivousvälineillä. Edellytämme työntekijöiltämme sujuvaa suomenkielen taitoa.

Työntekijällä on käytössä yrityksen auto, jolla liikutaan kohteiden välillä. Ajokortti ei ole pakollinen, koska liikkuminen voidaan suorittaa työpareittain. Työpäivän aikana hoidetaan yleensä 1-5 kohdetta, jotka pyritään sovittamaan sijainniltaan mahdollisimman lähekkäin. Työ suoritetaan pääsääntöisesti arkisin 8-16 välisenä aikana. Kohteiden välinen siirtyminen on palkallista työaikaa. Tarjoamme työntekijöillemme työehtosopimuksen mukaisen kilpailukykyisen tuntipalkan. Lisäksi tarjoamme työntekijöille virkistäviä ja työkykyä kehittäviä aktiviteetteja.

Olemme nuorekas alueellinen toimija, ja sen myötä erittäin joustava. Olemme aina avoimia uusille ideoille, ja tämän myötä työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa tehokkaasti toimintatapoihin. Haluammekin toimia luotettavana ja vastuuntuntoisena työnantajana. Yrityksen johdossa kiinnitetään erityisesti huomiota toiminnan kehittämiseen asiakkaan ja työntekijän näkökulmasta.

Avoimet työpaikat

Nopeasti laajeneva toimintamme etsii tiimiin:

Kodin siistijä

Työtehtäviisi kuuluu siivota asiakkaiden kotona asiakassopimusten mukaisesti. Yleinen ylläpitosiivous sisältää imurointia, pintojen kosteapyyhintää, lakanoiden vaihtoa, astianpesukoneen täyttämistä ja tyhjentämistä ja muuta vastaavaa siivoukseen liittyvää. Työn tarkan sisällön voit katsoa TÄÄLTÄ.

 

Kotiapulainen

Työtehtäviisi kuuluu auttaa asiakkaiden kotiaskareissa, pitää seuraa asiakkaille ja antaa asiointiapua heille asiakassopimusten mukaisesti. Seuranpito voi olla kirjan lukemista ääneen, juttelua, television katselua tai muuta vastaavaa. Asiointiapua taas ovat kauppaan, torille tai pankkiin lähteminen asiakkaan seuraksi. Perinteisiä kotiaskareita ovat ruuanlaitto, imurointi, pintojen kosteapyyhintä, lakanoiden vaihto, astianpesukoneen täyttämistä ja tyhjentämistä ja muut vastaavat kotityöt. Kotiapulainen viettää yleensä aikaa puoli päivää kerrallaan per kohde.

 

Kotihoivatyöntekijä

Työtehtäviisi kuuluu auttaa asiakkaiden kotiaskareissa, pitää seuraa asiakkaille, antaa asiointiapua heille ja henkiökohtainen auttaminen asiakassopimusten mukaisesti. Seuranpito voi olla kirjan lukemista ääneen, juttelua, television katselua tai muuta vastaavaa. Asiointiapua taas ovat kauppaan, torille tai pankkiin lähteminen asiakkaan seuraksi. Perinteisiä kotiaskareita ovat ruuanlaitto, imurointi, pintojen kosteapyyhintä, lakanoiden vaihto, astianpesukoneen täyttämistä ja tyhjentämistä ja muut vastaavat kotityöt. Henkilökohtainen auttaminen voi olla henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiminen pesettämällä, auttamalla peseytymään tai vaihtamalla vaippoja tai muuta kuten sängystä auttamista. Kotihoivatyöntekijä käy samojen asiakkaiden luona vähintään kerran joka päivä.

 

Kenttäesimies/-nainen (harjoittelija)

Kenttäesimies toimii työvuoron johtajana. Kenttäesimies hallitsee kenttätyöntekijöiden tehtävät ja osallistuu niihin myös itse. Kenttäesimiehen työpäiviin on varattu aikaa ajojärjestelyjen tekemiseen ja sijaisten järjestämiseen tarvittaessa. Kenttäesimies on vastuussa uusien työntekijöiden perehdyttämisestä ja vanhojen jatkokouluttamisesta. Kenttäesimies avustaa muita työntekijöitä tarvittaessa, valvoo palveluiden laatua ja asiakkaiden sekä työntekijöiden hyvinvointia sekä yrityksen toiminnan vastuullisuutta. Siivousalan ja esimiestehtäväkokemus katsotaan eduksi. Työtehtävä on erinomainen tilaisuus korkeakouluopiskelijalle, joka hakee esimieskokemusta.

 

Jätä hakemus lähettämällä sähköpostia osoitteeseen:
rekry@loistokotipalvelu.fi

Jos sinuun ei olla yhteydessä kolmen päivän kuluessa, voit yrittää lähettää hakemuksen uudelleen tai soita: 044 241 6132