MUMMO_cmyk_resoluutio_200dpi

Siivous ja kotisiivous Kaarina

Palvelut Kaarina

Oletko väsynyt jatkuvaan siivouksen tarpeeseen? Kaipaatko apua kodin puhtaanapidossa, jotta sinulla olisi enemmän aikaa nauttia elämästä? Älä huoli, me olemme täällä auttamassa! Tarjoamme ammattitaitoista ja luotettavaa kotisiivousta alueella Kaarina.

Miksi valita meidät?

 1. Kokenut ja ystävällinen henkilökunta: Tiimimme koostuu koulutetuista ja ammattitaitoisista siivoojista, jotka huolehtivat kodistasi kuin omastaan. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja teemme parhaamme varmistaaksemme, että kotisi loistaa puhtaudesta ja raikkaudesta.
 2. Räätälöidyt palvelut: Ymmärrämme, että jokainen koti on erilainen, ja siksi tarjoamme räätälöityjä siivousratkaisuja, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Voit valita haluamasi palvelut ja siivousvälin, oli kyse sitten viikoittaisesta ylläpitosiivouksesta, syväpuhdistuksesta tai erityistoiveista.
 3. Laadukkaat välineet ja ympäristöystävälliset tuotteet: Käytämme ainoastaan korkealaatuisia siivousvälineitä ja ympäristöystävällisiä puhdistusaineita, jotka ovat tehokkaita ja turvallisia. Näin varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen ja samalla kunnioitamme ympäristöä.
 4. Luotettavuus ja turvallisuus: Meille asiakkaidemme luottamus on ensisijaisen tärkeää. Siksi kaikki työntekijämme ovat taustatarkistettuja, koulutettuja ja vakuutettuja. Voit siis olla huoletta kodissasi ollessasi.
 5. Kilpailukykyinen hinnoittelu: Tarjoamme laadukasta palvelua kilpailukykyiseen hintaan. Haluamme tehdä kotisiivouksen helpoksi ja edulliseksi sinulle, ilman että tarvitsee tinkiä laadusta.
 6. Palveluseteli: Palveluseteli on kunnan tai kaupungin myöntämä maksuväline, jota voidaan käyttää tietyissä palveluissa. Se on yksi tapa järjestää ja tukea sosiaali- ja terveyspalveluita sekä muita julkisia palveluita. Palveluseteli antaa asiakkaalle mahdollisuuden valita haluamansa palveluntuottajan, ja palveluntuottaja laskuttaa kunnalta tai kaupungilta palvelusetelin arvoa vastaavan summan.
 7. Arvonlisäverottomat palvelut ja kotitalousvähennys: Arvonlisäverottomat palvelut ovat mahdollisia tietyin ehdoin ja niissä arvonlisäveroa ei tarvitse maksaa. Kotitalousvähennys taas on verotuksellinen etu, jonka avulla kotitaloudet voivat saada osan kodinhoito- ja hoivapalvelujen kustannuksista vähennettyä verotuksessaan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä ilmaista arviota! Autamme mielellämme pitämään kotisi puhtaana ja viihtyisänä, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan elämästä.

Ylläpitosiivous

Ylläpitosiivous on säännöllistä siivousta, joka suoritetaan pitämään koti siistinä ja hygieenisenä arjen keskellä. Se on ennaltaehkäisevää siivousta, joka pyrkii estämään lian ja pölyn kertymisen sekä ylläpitämään kodin viihtyisyyttä ja puhtautta.

Ylläpitosiivouksen sisältö ja taajuus voivat vaihdella kotitalouden tarpeiden mukaan, mutta yleisesti ottaen se sisältää seuraavia toimenpiteitä:

 1. Imurointi: Kaikkien lattiapintojen, kuten mattojen, parketin, laattojen ja laminaatin, imurointi pölyn, hiusten ja muiden roskien poistamiseksi. Tämä auttaa pitämään kodin ilman puhtaana ja raikkaana.
 2. Lattioiden ja pintojen pyyhintä: Lattioiden ja muiden kovien pintojen, kuten pöytätasojen, kaappien ja hyllyjen, pyyhintä kostealla liinalla tai mikrokuituliinalla. Tämä poistaa näkyvän lian ja tahroja sekä antaa pinnalle raikkaan ilmeen.
 3. Pöytien ja tasojen desinfiointi: Keittiön työtasojen, ruokapöydän ja muiden usein kosketeltavien pintojen desinfiointi taudinaiheuttajien ja bakteerien torjumiseksi.
 4. Keittiön siivous: Keittiön pesuallas, liesi, uuni ja muut laitteet pyyhitään ja puhdistetaan rasvasta ja ruoan roiskeista.
 5. Kylpyhuoneen siivous: Kylpyhuoneen pesualtaat, wc-istuimet, suihkutilat ja kaakelit puhdistetaan ja desinfioidaan kalkista, saippuajäämistä ja bakteereista.
 6. Roskien tyhjennys: Roskakorien tyhjennys ja roskien vieminen ulos sekä uusien jätesäkkien asettaminen tarvittaessa.

Ylläpitosiivousta suositellaan yleensä suoritettavaksi säännöllisesti, esimerkiksi viikoittain tai kahden viikon välein, riippuen kotitalouden koosta ja käyttötottumuksista. Säännöllinen ylläpitosiivous auttaa pitämään kodin puhtaana ja järjestyksessä, vähentää suurten siivousurakoiden tarvetta ja luo terveellisen ja miellyttävän ympäristön asukkaille.

Kertasiivous

Kertasiivous on perusteellinen ja syvällinen siivous, joka suoritetaan epäsäännöllisin väliajoin ylläpitosiivouksen lisäksi tai sen sijaan. Se keskittyy usein sellaisiin alueisiin ja tehtäviin, jotka eivät kuulu päivittäiseen tai viikoittaiseen siivousrutiiniin. Kertasiivous toimii myös suursiivouksena ja on erityisen hyödyllinen esimerkiksi ennen juhlia, muuton yhteydessä tai pinttyneen lian kohdalla. Tässä muutamia yleisiä toimenpiteitä kertasiivouksen yhteydessä:

 1. Imurointi ja pölyjen poistaminen: Lattioiden, tasojen, kaappien ja muiden sovittavien pintojen siivoaminen pölyistä.
 2. Seinien ja ovien pyyhintä: Seinien ja ovien puhdistus liasta, tahroista ja sormenjäljistä.
 3. Mattojen ja tekstiilien puhdistus: Mattojen imurointi ja tarvittaessa pesu sekä verhojen ja muiden tekstiilipintojen puhdistus.
 4. Ikävien hajujen poisto: Hajulähteen siivoaminen, huoneiden tuulettaminen ja hajujen poisto erityisillä tuoksuja neutraloivilla aineilla.
 5. Lattianpesu: Lattioiden perusteellinen pesu tarvittaessa erityisillä lattiapesuaineilla.
 6. Huonekalujen siirtäminen: Huonekalujen siirtäminen ja niiden alla olevien alueiden puhdistaminen, kuten lattian alustat ja nurkat.
 7. Keittiön ja kylpyhuoneen syväpuhdistus: Keittiön ja kylpyhuoneen kaappien, laatikoiden ja kaakelien puhdistus ja desinfiointi.
 8. Saunan pesu: Lauteiden ja lattian pesu harjaamalla.

Kertasiivous voi vaihdella suuresti riippuen tilan koosta, likaisuudesta ja tarpeista. Se voi olla yksittäinen tapahtuma tai säännöllinen projekti tarpeen mukaan. Kertasiivous auttaa pitämään kodin puhtaana ja raikkaana sekä poistamaan syvään juurtuneen lian ja pölyn, mikä parantaa asumismukavuutta ja terveyttä.

Ikkunanpesu

Ikkunanpesu on tärkeä osa kodin ylläpitosiivousta, ja se voi tehdä merkittävän eron kodin ulkonäössä ja viihtyisyydessä. Tässä muutamia yleisiä asioita, joita kannattaa ottaa huomioon ikkunanpesua suunnitellessa Kaarinassa:

 1. Ammattitaito ja varusteet: käytämmr ammattitaitoisia työntekijöitä ja asianmukaisia varusteita. Ikkunanpesu saattaa vaatia erityisiä työkaluja ja tekniikoita, jotta lopputulos olisi virheetön.
 2. Ympäristöystävälliset menetelmät: käytämme ympäristöystävällisiä siivousmenetelmiä ja vähemmän haitallisia puhdistusaineita. Tämä on erityisen tärkeää, kun ikkunoita pestään ulkopuolelta, jolloin puhdistusaineet voivat päätyä luontoon.
 3. Joustavuus ja sopivuus: tarjoamme joustavia aikatauluja ja palveluita, jotka sopivat sinun tarpeisiisi. Voit valita esimerkiksi yksittäisen ikkunanpesukerran tai säännöllisen sopimuksen, joka kattaa useamman kerran vuodessa tapahtuvan ikkunanpesun.
 4. Laatu: laadukas ikkunanpesupalvelu säästää aikaa ja vaivaa pitkällä tähtäimellä, ja takaa nautinnollisemman lopputuloksen.

Ikkunanpesu Kaarinassa voi olla vaivatonta ja tehokasta, kun valitset luotettavan ja ammattitaitoisen palveluntarjoajan, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi.

Muuttosiivous

Muuttosiivous on siivous, joka suoritetaan ennen kuin vuokralainen tai omistaja luovuttaa asunnon uudelle asukkaalle tai omistajalle tai vaihtoehtoisesti ennen kuin muutetaan uuteen kohteeseen. Tarkoituksena on jättää asunto mahdollisimman puhtaana ja siistinä seuraavaa asukasta varten tai vaihtoehtoisesti ennen tavaroiden tuomista sisälle uuteen kotiin.

 1. Tyhjennä tilat: Varmista, että kaikki huonekalut ja henkilökohtaiset tavarat on poistettu asunnosta. Tämä takaa paremman lopputuloksen, kun tavaroiden alle tai taakse ei jää likaa.
 2. Pölyjen poistaminen: Poistetaan pölyt kaikilta pinnoilta, kuten hyllyiltä, kaapeilta, ikkunoilta ja ovilistoilta pölynimuria tai pölyhuiskaa käyttämällä.
 3. Lattioiden pesu: Lattiat pestään perusteellisesti. Käytämme sopivia pesuaineita ja poistamme liat ja tahrat.
 4. Seinien ja ovien pesu: Pyyhitään seinät ja ovet puhtaiksi liasta ja tahroista. Tarvittaessa käytetään mietoa pesuainetta.
 5. Ikkunoiden pesu: Pestään ikkunat sekä sisä- että ulkopuolelta, jos mahdollista. Poistetaan lika ja tahroja lasista ja varmistetaan, että ikkunat ovat kirkkaat ja puhtaat.
 6. Keittiön ja kylpyhuoneen perusteellinen puhdistus: Pestään keittiön kaapit, tiskipöytä, liesi ja liesituuletin sekä kylpyhuoneen pesuallas, wc ja suihku perusteellisesti.
 7. Kaappien ja kaappien sisäpuolen siivous: Puhdistetaan kaikkien kaappien sisäpuolet ja hyllyt poistamalla roskat ja puhdistamalla ne pesuaineella.
 8. Sähköpistokkeiden, valokatkaisijoiden ja ovien kahvojen puhdistus: Pyyhitään sähköpistokkeet, valokatkaisijat ja ovien kahvat puhtaiksi.
 9. Viimeistely: Varmistetaan lopputulos – erityisesti kulmat, nurkat ja vaikeapääsyiset paikat.

Muuttosiivous on tärkeä osa asunnon luovutusta ja sen tavoitteena on varmistaa, että seuraava asukas tai omistaja saa puhtaan ja viihtyisän kodin. Vaihtoehtoisesta omat tavarat on mukavampi tuoda juuri siivottuun kotiin.

Siivoamme alueella Kaarina

20660 Littoinen, 20760 Piispanristi, 20780 Kaarina,  21500 Piikkiö, 21620 Kuusisto